Avuçiçi projektör

Samsung, iş dünyasına yönelik pratik Veri Projektörü SP-D300 ve kullanımı kolay, şık tasarımlı cep projektörü SP-P400’ü tüketicilerin kullanımına sundu.

Samsung Electronics, projektör pazarındaki gücüne, yeni tanıttığı ultra-küçük projektör ve pratik veri projektör modelleri ile güç kattı.

Ultra küçük ve hafif Cep Projektörü SP-P400
Ultra-küçük; ‘Cep Projektörü SP-P400, minimalist tasarımı ile kadın, erkek, genç, yaşlı ayırt etmeden herkes tarafından rahatlıkla taşınabiliyor. Avuç içi büyüklüğündeki ‘Cep projektörü SP-P400’ün sade ve parlak dış yücep projektörü

SP-Pzey tasarımı, 14.5 cm x 6.4 cm ebatları ve sadece 900 gram ağırlığı ile klasik projektör kavramına yeni bir boyut kazandırıyor.

SP-P400 projektör 150 ANSI lümen parlaklığı ve LED ampüller kullanarak geliştirilmiş yapısı ile ampül değiştirmeye gerek duymadan 30.000 saate yakın kullanım ömrü sağlıyor. Uzaktan kumandası ile küçük asistanınızın kullanımı daha da kolaylaşıyor.

Bu küçük projektor, 28 dD fısıltı sessizliğinde çalışabilmekte ve çok çeşitli bağlantı noktası ile bilgisayar, TV, vb. birçok elektronik cihaza bağlantı imkanı sağlıyor. Aynı zamanda projektör dahili stereo hoparlör olarak da kullanılabiliyor.

Çok sessiz Veri Projektörü

İş dünyasının, ofislerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Veri Projektörü SP-D300, yuvarlak ve zarif hatlar, parlak dış yüzey gibi dikkat çekici tasarım özellikleri yanı sıra 3.000 ANSI lümen parlaklı,k görüntü kalitesi, çoklu bağlantı ve özellikle de sadece 26 DB ses seviyesinde çalışabilmesi sayesinde diğer projektörlerden farklılaşıyor.

Teknik özellikler

-Halojen ampül: 3,000 saatlik ömür
-LED ampül: 30,000 saatlik ömür
-Ultra-küçük projektor 80 inç genişlikte ekran oluşturabiliyor.

1 Yorum »

  1. daha neler görücez ya flash disk kadar küçülürse bir gün şaşmam vallahi , projeksiyonlar çok minimum oldular.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Yorum bırakın